Bryllupspakken

Ikke la budsjettet stå i veien for drømmebryllupet/festen.

For mange er det budsjettet som skaper utfordringer når man innser at økonomien kanskje ikke strekker til dagen man drømmer om. Og når man må bekymre seg for penger og budsjett, så er det kanskje ikke uten grunn at stress, krangling og søvnløse netter blir et problem for mange.

Men slapp av sier ekspertene; det trenger ikke være sånn. Du kan nemlig på alle måter få til en bryllupsdag, bursdagsfest, dåp, konfirmasjon, event som er både vakker, unik og minneverdig – helt uten å måtte ta knekken på verken sparekonto eller budsjett. Lei utstyret istedenfor å kjøpe.

Finn unik dekor, lei dette i 1-3 døgn og hold kostnadene nede

Det er ikke bare middagen som gir pengene bein å gå på når det kommer til bryllupsdagen. Ofte er det minst like mye de mange små detaljene, som invitasjoner, bordkort, menyer og lignende som presser budsjettet dere har satt for feiringen. Lei dette hos oss, til det vi kaller for Norges rimeligste priser.

Det beste med det hele er at du slipper å sitte med tusen ting, du senere vil slite med å selge på finn.no eller diverse nettsider. Nå tilbyr vi 3 ulike bryllupspakker.

 

Bryllupspakke budsjett

Vi tilbyr deg delvis blomster, servietter, dekktallerken,  stoltrekk og selfie station

Pris 10 000,-

Bryllupspakke økonomi

Vi tilbyr deg alt av blomster, dekktallerken, blomstevegg, servietter, stoltrekk, candy bar, selfie station, skilter, bordskilter og blomstevaser.

Pris 15000,-

Bryllupspakke lux

25000,- Kontakt oss for mer informasjon