Om oss

Easy utleie er kanskje største leverandør av bryllup og arrangementer, med over 500 produkter på lager. Vi har leveringer til hele landet. Våre unike produkter spenner over følgende kategorier: Vaser, dektallerken, Event og party dekorasjoner, blomster, blomsterforsyninger, lysstaker, bryllupsprodukter, servietter, kakestativer, Cupcakestativer,  Candy bar buffet, baby shower, dåp, konfirmasjon og fødselsdagsprodukter. Easy utleie er elsket av tusenvis av bruder, arrangement planleggere, cateringfirmaer, blomsterbutikker, event produsenter og bedrifter over hele Norge. Easy utleie er den foretrukne arrangements/konsert-leverandøren. Easy utleie sitt ppdrag er å gi deg verdens beste bryllups- og hendelsesleveranser levert gjennom kongelig kundeservice. Easy utleie: Din spesielle begivenhet starter her!

Ikke la budsjettet stå i veien for drømmebryllupet/festen.

For mange er det budsjettet som skaper utfordringer når man innser at økonomien kanskje ikke strekker til dagen man drømmer om. Og når man må bekymre seg for penger og budsjett, så er det kanskje ikke uten grunn at stress, krangling og søvnløse netter blir et problem for mange.

Men slapp av sier ekspertene; det trenger ikke være sånn. Du kan nemlig på alle måter få til en bryllupsdag, bursdagsfest, dåp, konfirmasjon, event som er både vakker, unik og minneverdig – helt uten å måtte ta knekken på verken sparekonto eller budsjett. Lei utstyret istedenfor å kjøpe.

Finn unik dekor, lei dette i 1-3 døgn og hold kostnadene nede

Det er ikke bare middagen som gir pengene bein å gå på når det kommer til bryllupsdagen. Ofte er det minst like mye de mange små detaljene, som invitasjoner, bordkort, menyer og lignende som presser budsjettet dere har satt for feiringen. Lei dette hos oss, til det vi kaller for Norges rimeligste priser.

Det beste med det hele er at du slipper å sitte med tusen ting, du senere vil slite med å selge på finn.no eller diverse nettsider.

 

Kontakt oss for mer informasjon